CLÍNICA MARTÍN DENTAL C/ Dr. Martí i Julià, 63 1ª – L’Hospitalet de Llobregat

Ubicació

Clínica Martin Dental

Clínica dental a Collblanc, la Torrassa, Badal y Sant Ramon

La nostra clínica està situada entre els barris de Collblanc i Torrassa de l’Hospitalet i els barris de Badal i Sant Ramon de Barcelona. Som al carrer Doctor Martí i Julià molt a prop del Mercat de Collblanc, en una zona molt ben comunicada amb transport públic tant Metro com Bus urbà i Bicing.

mercat-collblanc

Collblanc

Collblanc és un barri de l’Hospitalet de Llobregat. Juntament amb el veí barri de la Torrassa formen una unitat en la vida quotidiana de molts veïns. La plaça del mercat de Collblanc i els seus voltants són els principals centres de la vida ciutadana. El barri té destacats edificis d’interès com la Torre Barrina segle XVIII al Parc de la Marquesa i el teatre Joventut.

Plaça Espanyola

La Torrassa

La Torrassa és un barri de l’Hospitalet de Llobregat. Deu el seu nom al castell de Bellvís, una torrassa d’observació o defensa d’una casa, que fou residència del Baró de Maldà. Històricament, ha tingut una forta vinculació amb el barri veí de Collblanc, cos que ha fet que el desenvolupament de la història i esdeveniments dels dos barris siguin difícils de destriar. Actualment la plaça Espanyola i el nou Parc de la Torrassa són el cor d’aquest barri.

Sant Ramon

Sant Ramon

Sant Ramon i la Maternitat és un barri de Barcelona, dins del districte de Les Corts. El seu nom prové de la parròquia de Sant Ramon Nonat, d’estil neoromànic, construïda per l’arquitecte Enric Sagnier i Villavecchia el 1935. L’altre nucli del barri s’estructura el voltant de la Casa de la Maternitat.

Plaça Olivereta

Badal

Badal és un barri de Barcelona, dins del districte de Sants-Montjuïc. Històricament ha format part del barri de Sants, tot i que n’ha estat bastant deslligat durant molts anys. Ha tingut sempre molta relació amb el veí barri de Collblanc. El centre de la vida cotidiana de Sants-Badal s’organitza al voltant de la plaça de l’Olivereta, on s’hi conserva una xemeneia de l’antiga fàbrica textil Serra i Balet, actualment reconvertida en les instal·lacións del Club Esportiu Mediterrani.